Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ροδόπης για τη δίωξη του 15 χρονου μαθητή από την Κομοτηνή.Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ροδόπης καταγγέλλει απερίφραστα τη δίωξη του 15χρονου μαθητή από την Κομοτηνή για τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις του 2012 ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Η σύγχρονη χούντα κυβέρνησης – τρόικας αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Με μεθόδους ολοκληρωτικού καθεστώτος, η αστυνομία όχι μόνο κατέστειλε άγρια τις διαδηλώσεις του λαού αλλά συνέλαβε και μεγάλο αριθμό αγωνιστών προσπαθώντας να ποινικοποιήσει τις λαϊκές αντιδράσεις. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, καλείται  και ο Κομοτηναίος μαθητής στον ανακριτή μετά από παράνομη παρακράτηση της ταυτότητάς του από την αστυνομία για όλο αυτό το διάστημα.  Το στοιχείο με βάση το οποίο καλείται σε ανάκριση, εξετάσεις DNA και κινδυνεύει να κατηγορηθεί είναι πως… έχασε  το πορτοφόλι του στις Σκουριές!!!
Η κυβέρνηση αυτή που διαλύει Υγεία – Παιδεία – Ασφάλιση , που ασκεί την πιο ωμή βία στις ζωές εκατομμυρίων με τις απολύσεις και την ανεργία, που στο όνομα της κερδοφορίας του κεφαλαίου ξεπουλάει δημόσια γη και καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον είναι και αυτή που στέλνει τους πραιτοριανούς της (ΜΑΤ) να προασπίσουν τα συμφέροντα των εργολάβων απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό. Είναι αυτή που με χημικά, ξύλο και διώξεις με τρομονόμους επιχειρεί να ποινικοποιήσει τη λαϊκή αντίσταση και αυτοοργάνωση, τους αγώνες νεολαίας και εργαζομένων.
Κάθε τους προσπάθεια να μας καταστείλουν επιβεβαιώνει τη δύναμη μας.
Δεν μας  τρομοκρατούν. Μας δυναμώνουν.
Αλληλεγγύη στον 15χρονο μαθητή που διώκεται. Άμεση απαλλαγή του από κατηγορίες και από κάθε δικαστική και αστυνομική εμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου