Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ “ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.” της ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Μας ειπαν ότι ολοι μαζι τα φαγαμε, αλλα δυστυχως πρεπει να πληρωσει ο λαός το λογαριασμο.
Μας ειπαν ότι η Ευρωπαϊκη Ενωση είναι το σπίτι των λαων και το λικνο του πολιτισμου, αλλα την ιδια στιγμη η ΕΕ στηριζει ακροδεξια πραξικοπηματα στην Ουκρανια, θαλασσοπνιγει τους ατυχους αυτου του κοσμου στη Λαμπεντουζα και στο Φαρμακονησι και συγχρονως διαλυει τη γεωργια, την κτηνοτροφια, την υγεια και την παιδεια.
Μας ειπαν ότι τα δύο άκρα απειλουν την νομιμοτητα και τη σταθεροτητα, αλλα ειναι η κυβερνηση αυτη που εξεφτελιζει το συνταγμα.
Μας ειπαν οτι φταιμε εμεις οι τεμπεληδες, οι μπαταχτηδες,οι απεργοι, οι μεταναστες, οι μειονοτητες
Τελικα τι ειναι αυτο που μας ενωνει και τι ειναι αυτο που μας χωριζει και ποιος ρολος του φασισμου και ποια τα βαθυτερα αιτια του?

Επειδη είναι ευκολο να κατακρινουμε τα τερατουργηματα του Χιτλερ, του Μουσολινι και της Χουντας θεωρωντας οτι ειναι απο αλλο κοσμο, αλλα αυτο δε φτανει για να εξηγησουμε την νεα ανοδο του φασισμου, αλλα και τον εκφασισμο της κοινωνιας στο σημερα,
σας καλουμε να δουμε ολοι μαζι στην πρωτη ταυτοχρονη παγκοσμια προβολη, την Πεμπτη 19:30 στο Εργατικο Κεντρο Κομοτηνης, του νεου ντοκιμαντερ του Αρη Χατζηστεφανου και να συζητησουμε με αλλο ματι, διαφορετικο απο αυτο των δελτιων των 8 και των ευκολων αφορισμων, πανω στο ζητημα του φασισμου και του εκφασισμου της κοινωνιας.

Ο Αρης Χατζηστεφανου και το Infowar είναι εκπροσωποι μιας ανεξαρτητης δημοσιογραφιας, η οποια χρηματοδοτειται από τις συνδρομες οσων επιθυμουν να στηριξουν αυτην την προσπαθεια και ψαχνει τις δυσκολες απαντησεις στα ερωτηματα του σημερα. Ειναι το τριτο κατα σειρα ντοκιμαντερ μετά το Deptocracy που αφορα στο χρεος και το Catastroica που αφορα στις ιδιωτικοποιησεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου